Hyväntekeväisyystyömme

Parempaa maailmaa rakentamassa

Huippulaadukkaiden tuotteiden käyttämisen lisäksi jokainen FitLine-asiakas osallistuu suoraan hyväntekeväisyyteen ostaessaan tuotteita. Jokaisesta tuotteesta menee summa World Visionin kanssa yhteistyössä toteutettuihin projekteihin erityisesti vähäosaisten lasten tukemiseksi köyhissä maissa. Näin jokainen kirkkaampi tulevaisuus, jota rakennamme, on myös asiakkaittemme ansiota. Haluamme olla esimerkkinä muille siitä, miten hyvän voi antaa kiertää menestystä jakamalla ja näin voi auttaa rakentamaan parempaa maailmaa.

PM-Internationalilla on yli 1800 kummilasta eri puolilla maailmaa. FitLine-asiakkaana voit antaa apua tarvitseville lapsille ja mahdollisuuden koulutukseen, lääketieteelliseen apuun ja parempaan elämään.

Lue lisää yhteistyöstämme World Vision kanssa täällä.

Suorituskykyä, kauneutta, hyvinvointia

FitLine-tuoteperheen keskiön muodostavat huippulaadukkaat ravintolisät. Nämä lisäravinteet sopivat niin tavallisille ihmisille kuin urheilijoille, lajista tai lähtötasosta huolimatta.

Näiden lisäksi valikoimaamme kuuluu tehokkaita ihonhoitotuotteita Kaikki tuotteet käyvät läpi samoja tiukkoja laatutestejä kehityksen ja valmistuksen aikana. Tieteellinen tiimimme on valinnut tuotteiden perustaksi vain parhaat raaka-aineet.

”Jokainen PM:ssä auttaa ihmisiä parempaan elämään maailman toisella puolella, kaikki asiakkaamme ja liikekumppanimme. Jokaiseen tuotteeseen on laskettu panos, joka siitä lahjoitetaan tähän. Tämä tarkoittaa että hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteemme parantavat ihmisten elämän laatua sekä siellä että täällä. Annamme näille lapsille mahdollisuuden koulutukseen ja sairaanhoitoon sekä autamme koko kyläyhteisöjä pitkällä aikavälillä tukemaan itse itseään.“
- Rolf Sorg
”Ja on hienoa nähdä miten jokainen pyrkii samaan päämäärään ja mitä olemme jo saavuttaneet.“
- Vicki Sorg
”Kauneus ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä”